Skip links

Myolsis

Tedavilerimiz

ÜCRETSİZ DANIŞMANLIK REZERVASYONU YAPIN

Deneyimli Cerrahi Ekibi

Miyoliz Hakkında: Miyoliz, rahimdeki kanserli olmayan büyümeler olan rahim miyomlarını hedef alan minimal invazif bir işlemdir. Miyomları yok etmek veya küçültmek için sıcak veya soğuk enerjinin kullanılmasını içerir, rahmi korurken semptomların giderilmesini sağlar. SEPOCTO’da, geleneksel cerrahiye güvenli ve etkili bir alternatif olarak miyoliz sunuyoruz.
Radyofrekans ablasyonu (RFA) ve kriyomiyoliz gibi kullanılan farklı teknikler de dahil olmak üzere miyoliz prosedürü hakkında ayrıntılı bilgi. Miyolizin miyomları yok etmek veya küçültmek ve semptomları hafifletmek için nasıl çalıştığının açıklanması.

Miyolizin Faydaları:
Şefkatli bakıma, etkili iletişime ve karar alma sürecine hastanın katılımına odaklanan hasta merkezli yaklaşımımız. Miyoliz tedavisi yolculuğu boyunca kapsamlı eğitim ve destek sağlamaya vurgu.

İşlem Öncesi ve Sonrası Kılavuzlar:
SEPOCTO’da kas erimesi geçiren kadınların ilham verici hikayeleri. İşlemden sonra olumlu sonuçları, semptomların hafiflemesini ve yaşam kalitesinin arttığını vurgulayan referanslar.

Yetişkinlerde ve pediatride Bacak Uzunluğu Farklılığı (LLD) ve Ekstremite Deformitelerinin uzman bakımı ve tedavisi için güvenilir varış noktanız olan SEPOCTO’ya hoş geldiniz. Ortopedi cerrahları ve pediatrik ortopedistlerden oluşan uzman ekibimiz, her yaştan hasta için kapsamlı değerlendirmeler, kişiselleştirilmiş tedavi planları ve yenilikçi çözümler sunmaya kendini adamıştır.
Randevu almak veya hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için hepsi ve adres. Hastalara yardım etmeye ve ek bilgi sağlamaya hazır özel bir ekip. SEPOCTO, yetişkinlerde ve pediatride bacak uzunluğu farklılığı ve uzuv deformiteleri için kapsamlı bakım sağlamaya kendini adamıştır. Amacımız hastalarımızın hareketliliğini geliştirmek, fonksiyonlarını geliştirmek ve yaşam kalitesini optimize etmektir. Uzman ekibimizle bir danışmanlık görüşmesi planlamak ve daha sağlıklı, daha dengeli bir yaşama doğru ilk adımı atmak için bugün bizimle iletişime geçin.

This website uses cookies to improve your web experience.
Open chat
1
💬Yardıma mı ihtiyacınız var?
US we\'d love to help. Tell us how :)
TR Size nasıl yardımcı olabiliriz? :)